Passion for gode råvarer

Bfoks Gladko

Moderne specialvirksomhed og høj fødevarersikkerhed!
giver ren samvittighed!

“Tillid og tryghed spiller mere end nogensinde før en rolle, når det handler om fødevarer. Det har vi for længst taget konsekvensen af hos BF-OKS, hvor vi skaber både tillid og tryghed hos vores og deres kunder gennem høje kvalitetskrav til vores leverandører og til os selv.

Det gør vi, når vi udvælger, håndterer, modner og forarbejder kødet, inden vi leverer en flot, færdig vare, der er klar til brug hos vores kunder. Det kan både ses, duftes og smages ude hos forbrugeren. Og vores filosofi er enkel: Når vi har valgt rigtigt fra starten, er det svært for vores kunde at vælge forkert.

Det kræver godt håndværk, gode råvarer og de rette faciliteter med fødevarersikkerheden konstant i fokus, for at drive en moderne specialvirksomhed som BF-OKS.
Derfor opdaterer vi løbende faciliteter og maskiner. Derved får vi også fuld glæde af vores kompetente medarbejdere. Sådan har det været i BF-OKS siden virksomhedens etablering i 1983. 

Netop produktionens høje kvalitet giver dig mulighed for at byde dine kunder på kød, som de med god samvittighed kan sætte tænderne i. For heldigvis kommer god smag ikke af dårlige forhold for dyrene. Den skaber vi med en moderne produktion, der er masser af frilandsliv i.

Når vi forædler kødet, holder vi vores kvalitetsråvarer så rene som overhovedet muligt. Ganske enkelt fordi vores kunder er lige så krævende, som vi selv er. Derfor accepterer vi heller ikke 
vækstfremmere eller medicinrester i kødet.

Den lange tradition for udvikling har igen og igen bragt os på forkant gennem målrettede investeringer i produktionen”.

Michael Gertz
Direktør og ejer af BF-OKS A/S

© BF-OKS A/S · Mejerivej 14 · 5874 Hesselager · Tlf. 62 25 31 11 · Fax. 62 25 31 44 · bf-oks@bf-oks.dk

Vi anvender cookies til statistik. Denne information deles med tredjepart. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du dette. Cookie- og persondatapolitik

OKAY