Produktion

Produktion1

Produktion3

En god udskæring, udført af en dygtig slagter, giver et flot resultat, hvor kødet er skåret fra det rigtige sted og renset for alt det overflødige, der ikke hører til et godt stykke kød.
Hos BF-OKS nyder du godt af medarbejdere, der kan deres slagterhåndværk og har blik for den gode kvalitet.

Produktion6

Det kræver godt håndværk, gode råvarer og de rette faciliteter med fødevarersikkerheden konstant i fokus, for at drive en moderne specialvirksomhed som BF-OKS.
Derfor opdaterer vi løbende faciliteter og maskiner. Derved får vi også fuld glæde af vores kompetente medarbejdere. Sådan har det været i BF-OKS siden virksomhedens etablering i 1983.

Netop produktionens høje kvalitet giver dig mulighed for at byde dine kunder på kød, som de med god samvittighed kan sætte tænderne i. For heldigvis kommer god smag ikke af dårlige forhold for dyrene. Den skaber vi med en moderne produktion, der er masser af frilandsliv i.

Hoejreb

Hos BF-OKS krogmodner vi i eget modningsrum og har mulighed for at langtidstørre kødet. Dermed kan vi levere modnet kød i den kvalitet og i de mængder, vores kunder forventer. Det gælder for eksempel de friske oksehøjreb, der hænger 2-3 måneder, så kødet modnes på den helt rette måde med den smag og duft, der kendetegner modnet kød.

Produktion11

Produktion9

Som moderne specialvirksomhed har vi samtidig det sortiment, som vores kunder efterspørger – både når det gælder udskæringer, forædlet kød og pålæg. På alle tre områder leverer vi højeste standarder.

Produktion7

Produktion4

Produktion5

Transport3

Transport2

BF-OKS kombinerer kvalitetskød og godt håndværk med professionelt setup og konkurrencedygtige priser.  
Det gør os til en stærk fynsk totalleverandør til kunder og køkkener. Fra gourmetkøkkener til hoteller, restauranter, caféer, storkøkkener, skolekøkkener, kantinedrift, sygehuse, plejehjem... leveret trygt til tiden af BF’s egne chauffører.

© BF-OKS A/S · Mejerivej 14 · 5874 Hesselager · Tlf. 62 25 31 11 · Fax. 62 25 31 44 · bf-oks@bf-oks.dk

Vi anvender cookies til statistik. Denne information deles med tredjepart. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du dette. Cookie- og persondatapolitik

OKAY