Helt egne specialiteter!

Hoejreb Skaer

- og dem er vi stolte af!

 

I et bredt produktprogram er vi bl.a. stolte af vores helt egne specialiteter: Sydfynsk Lam fra Hesselager, Fynsk Frilandsgris fra Hesselager og højkvalitets dansk kødkvæg fra Kildegården.

Høje krav til kvaliteten er en fællesnævner i BF-OKS’ dialog med vores kunder. Vi har blandt andet fælles fokus på dyrenes velfærd og høj leveringssikkerhed – både i de store og små mængder, som vores kunder har brug for.
Dialogen kan også handle om de individuelle ønsker, vi kan imødekomme, når vores kunder ønsker udskæring og specialprodukter. Vores dygtige slagtere står parate til at opfylde begge dele – og bidrager til vores profil som specialvirksomhed.

Fynsk Frilandsgris®  er vores eget produkt, opdrættet efter de bedste bæredygtige produktioner, der er under løbende kontrol, så både produktion og produkt matcher vores højekvalitetskrav.

Sydfynsk Lam er magert lammekød som stammer fra en fin gammel familie virksomhed, der ligger lidt udenfor Hesselager. Familien har drevet uldspinderiet, ved navn Hjelholts Uldspinderi, i flere generationer.

Sydfynsk Lam fra Hjelholt er Texel og Gotland krydsninger hvilket giver de bedste spiselam med en speciel god kødfylde. Vi arbejder tæt på såvel leverandør som dyr, hvilket gør at vi kan stå inde for såvel bæredygtighed som dyrevelfærd. Sydfynsk lam er kød af højeste kvalitet og vi er hos BF-OKS glade for, at kunne tilbyde vores kunder lam af en sådan kvalitet.
Anvendelsesmulighederne af det gode lammekød er mangfoldige, og vi leverer i alle ønskede udskæringer.


 

© BF-OKS A/S · Mejerivej 14 · 5874 Hesselager · Tlf. 62 25 31 11 · Fax. 62 25 31 44 · bf-oks@bf-oks.dk

Vi anvender cookies til statistik. Denne information deles med tredjepart. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du dette. Cookie- og persondatapolitik

OKAY