Sydfynsk lam fra Hesselager

Lam Hoe

Sunde lam med sund kødfylde

Sydfynsk lam fra Hesselager er magert lammekød fra en nærtliggende fåreavler. Anvendelsesmulighederne af det gode lammekød er mangfoldige, og vi leverer i de ønskede udskæringer. 

Sydfynsk lam stammer fra en fin gammel familievirksomhed, der ligger lidt uden for Hesselager. Familien har drevet uldspinderiet ved navn Hjelholts Uldspinderi i flere generationer. 

Hjelholts får er krydsninger mellem Gotland og Texel eller Gotland og Leicester. Denne krydsning giver lammene en speciel god kødfylde.

Vi arbejder tæt på såvel leverandør som dyr, hvilket gør, at vi kan stå inde for såvel bæredygtighed som dyrevelfærd. Sydfynsk lam er kød af højeste kvalitet, og vi er hos BF-OKS A/S glade for at kunne tilbyde vores kunder lam af en sådan kvalitet. 

Lammekødet er mere end bare kølle og koteletter. Lammekødet kan anvendes bredt fra helt grillet lam til lam i gryde, pålæg, frikadeller, rulle- og spegepølse, pateer og postejer eller rullesteg af det udbenede bryststykke.

 

Lam Thumb

Læs mere om Sydfynsk lam her:

Download 
[PDF]

Download 
[E-PAGE]

 

 

Få hele historien om Sydfynsk lam fra Hesselager her

(Artikel fra TV2-Fyn)

 

© BF-OKS A/S · Mejerivej 14 · 5874 Hesselager · Tlf. 62 25 31 11 · Fax. 62 25 31 44 · bf-oks@bf-oks.dk

Vi anvender cookies til statistik. Denne information deles med tredjepart. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du dette. Cookie- og persondatapolitik

OKAY