Skank


Lammeskank
Lammeskank med mørk øl og lakrids 4 prs.


4 lamme skanke
1 spsk. lakrids pulver eller ½ lakrids rod
2 store mørke øl
8 fed hakket hvidløg
3 gulerødder i tern
1 løg i tern
3 kviste estragon

Brun skankerne af i en stegegryde, tilsæt løg, gulerødder, hvidløg. Lad det snurre rundt et par minutter. Tilsæt øl, lakrids pulver og estragon. Lad det simre under låg i en halv time. Tilsæt ½ l. vand og lig på og lad gryden simre i 1½-2 timer. De skal være møre, når der prikkes med en gaffel.

Når kødet er mørt koges skyen ind til ca. 2 dl. Serveres med mos eller kogte hvedekerner med friskhakket mynte.

HalsoghalskamRygNyrestykkerygogsadelHaleBovBrystSlagKoelle

© BF-OKS A/S · Mejerivej 14 · 5874 Hesselager · Tlf. 62 25 31 11 · Fax. 62 25 31 44 · bf-oks@bf-oks.dk

Vi anvender cookies til statistik. Denne information deles med tredjepart. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du dette. Cookie- og persondatapolitik

OKAY